+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Integruota kūno kultūros ir muzikos pamoka

[singlepic id=495 w=200 h=200 float=left]Balandžio 17-ąją rajono pradinių klasių mokytojai Juknaičiuose stebėjo atvirą mokytojos metodininkės Jūratės Šukienės ir pradinių klasių vyresniosios mokytojos Rasos Urbonavičienės integruotą kūno kultūros ir muzikos pamoką pirmojoje klasėje. Buvo lavinami judėjimo įgūdžiai, siekiama taisyklingos laikysenos, mokoma aktyvių žaidimų, jų taikymo praktikoje.

Po pamokos pradinių klasių mokytojai metodiniame susirinkime aptarė stebėtą pamoką, išsakė pastabas, pagyrimus ir siūlymus, džiaugėsi atvira veikla. Juknaičių pagrindinės mokyklos direktorė Violeta Šimelionienė teigė, kad mokykloje atviros pamokos vedamos dažnai ir visi mokytojai kviečiami jose lankytis.

Metodiniame susirinkime pradinių klasių mokytojai aptarė veiklą ir jos planą iki kalendorinių metų pabaigos. Išklausė tris pranešimus. Reginos Chockevičienės, Šilutės Žibų pradinės mokyklos mokytojos metodininkės, pranešimas buvo ”Saugi, sėkminga mokykla su antru žingsniu” – apie programą 7-9 metų amžiaus vaikams, skirtą  ugdyti ir stiprinti tokio amžiaus vaikų socialinius emocinius įgūdžius.

Tos pačios mokyklos mokytoja metodininkė Rita Kriščiūnienė  skaitė pranešimą “Zipio draugai” – apie panašią programą, skirtą vaikams iki septynerių metų amžiaus.

Šilutės Žibų pradinės mokyklos Grabupių skyriaus pradinių klasių vyresniosios mokytojos Violetos Verbickienės pranešimas “Vaiko poreikių, interesų pažinimas ir tenkinimas” buvo apie mokytojos bendravimą su mokiniais, jų pažinimą ir ugdymą.
[nggallery id=32]