+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

“Linksminamės su anglų kalba”

[singlepic id=333 w=200 h=200 float=right]Kovo 5 d. Švėkšnos „Saulės“ gimnazijos salėje vyko rajono pradinių klasių mokinių anglų kalbos meninės raiškos festivalis „Linksminamės su anglų kalba“.  Dalyvavo  per 100 mokinių ir mokytojų iš vienuolikos rajono mokyklų .  Toks renginys rajone vyksta jau septynerius metus.
Vaikai dainavo angliškai, patys grojo įvairiais barškučiais, pianinu. Dalyvaujančios mokyklų komandos, kurių kiekvienoje buvo  iki 10 mokinių, šventės metu pristatė pasirinktas dainas. Ankstensniais metais mokiniai žaisdzavo žaidimus, parengdavo vaidinimus. Ypač visi džiaugėsi Vainuto vidurinės mokyklos Gorainių skyriaus komanda. Mokytoja Danguolė Būdvytytė dainavo kartu su mokiniais, kurie grojo pačių pasigamintais ritminiais barškučiais. Renginio tikslas yra  populiarinti anglų kalbą, kad mokiniai gebėtų laisvai ja kalbėti, bendrauti.[singlepic id=334 w=200 h=200 float=left]
Meninės raiškos festivalį organizavo Švėkšnos „Saulės“ gimnazijos mokytojos Sigita Balčytienė, Rinalda Juciuvienė, Elvina Kaktienė, pavaduotoja ugdymui Ona Jurjonienė.  Kasmet gimsta naujų idėjų, kaip renginį padaryti džiugiu, prasmingu ir laukiamu. Švėkšnos „Saulės“ gimnazija mokyklų  komandas apdovanojo  padėkomis ir saldainiais. Šventė mokiniams buvo įgytos žinios, nauja patirtis ir malonus bendravimas ir bendradarbiavimas, mokytojams – metodinė veikla.