+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Praktinių veiklų kaleidoskopas Skuodo rajono švietimo įstaigose

Spalio 29 d. dailės ir technologijų mokytojai vyko pas profesijos kolegas į Skuodą. Pradžioje aplankėme Skuodo informacijos centre eksponuojamą mokytojos Elvitos Šeputaitės karpinių parodą, kurią ji pati ir pristatė, nuoširdžiai dalydamasi sėkmėmis.

Po to lankėmės šviesiomis spalvomis sušvitusiame po renovacijos Skuodo krašto muziejuje. Direktorė Anelė Raugienė pristatė Skuodo meno mokyklą, kur susipažinome su dailės mokytojos Jurgitos Eidėjienės mokinių lino raižiniais, dailės skyriaus vedėjo Rimanto Eidėjaus ir jo mokinių  kūrybiniais darbais, Jolantos Milerienės mokinių tapybos ant drobės baigiamaisiais darbais, dailės mokytojos Sonatos Daukšienės mokinių patirtimi su Corel programa.

Dailės mokytojų metodinio būrelio pirmininkė Lina Daukantienė pasidalijo būrelio sėkmės istorijomis, projektinę veiklą pristatė Roma Grubliauskienė, Ylakių gimnazijos mokytoja.

„Vyšnia ant torto“ buvo tautodailininkės, keramikės, tapytojos Renatos Jankauskienės juodosios keramikos dirbtuvės, kur kiekvienas turėjome progą susikurti savo kūrinį ir įsigyti kažką iš esančios ekspozicijos. Grįžome pilni įspūdžių ir emocijų, dėkingi Skuodo mokytojams už nuoširdumą ir pasidalijimą kolegialiąja patirtimi.

Daina Nognienė,
Dailės mokytojų metodinio būrelio pirmininkė,
Šilutės meno mokyklos mokytoja