+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Pagarbus bendravimas, streso ir konfliktų valdymas

Spalio 22 d. socialiniams darbuotojams vyko Ritos Mikailienės – lektorės, asmeninio efektyvumo ir komunikacijos gebėjimų ugdymo trenerės, viešųjų ryšių konsultantės seminaras „Pagarbus bendravimas, streso ir konfliktų valdymas“.

Komunikacijos srautų perpildytame pasaulyje kiekvienas individas patiria informacinį stresą, kasdien susidurdamas su dideliais kiekiais skirtingos pagal svarbą, reikšmę ir emocinį kontekstą informacijos. Kaip tinkamai pateikti ir priimti dalykinę informaciją, kaip dalykiškai bendrauti organizacijoje ir už jos ribų, kad kuo efektyviau atliktume savo darbą siekdami bendrų organizacijos tikslų – tai vienas svarbiausių asmeninio potencialo didinimo uždavinių.

Mokymų metu vykstantis savianalizės ir saviugdos procesas padėjo suvokti mūsų elgesio modelius, varžančius apribojimus, psichologines nuostatas ir nuo jų išsilaisvinti. Išmokti pamatyti ir tiksliai įvertinti informaciją, suvokti svarbiausias kasdienes klaidas ir išmokti jas taisyti – kiekvienam dalyviui šios mokymo programos teikiamos galimybės.

Seminaro žinios padės mums suformuoti tinkamo dalykinio bendravimo ir komunikacijos organizacijoje įgūdžius, eliminuojančius galimų suvokimo ir interpretavimo klaidų pasekmes.

Danutė Kuznecova,
Savivaldybės Centralizuotos buhalterijos vyriausioji specialistė