+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Choreografinis spektaklis Šilutės Žibų pradinėje mokykloje

Birželio 5 d. Šilutės Žibų pradinėje mokykloje mokytojai stebėjo ir aptarė Alinos Urbonienės ir Silvijos Vasiliauskienės atvirą veiklą – choreografinį spektaklį „Bjaurusis ančiukas“.

Kiekvieną pavasarį rajono mokytojai kviečiami į Šilutės Žibų pradinę mokyklą stebėti vis naujo choreografinio spektaklio. Tai labai sena graži tradicija, kurią pradėjo ankstesnė, dabar mokytoja senjorė Regina Puodžiuvienė. Choreografės sukūrė gražią mokyklos tradiciją, kuri patinka visai bendruomenei: labai noriai spektaklyje vaidmenis kuria mokiniai, padedami mokytojų ir tėvelių. Choreografinis spektaklis tapo nuostabia bendruomenės kūrybine veikla, kur visi pasiskirstę veiklas: mokytojos ir mokiniai kuria vaidmenis, tėveliai su mokytojais siuva rūbus ir kaukes, o jau besibaigiant mokslo metams visi su malonumu stebime spektaklį, kuris yra maloni mokslo metų užbaigimo kūrybinė veikla.

Per 16 rajono mokytojų stebėjo ir aptarė choreografinį spektalį „Bjaurusis ančiukas“. Pastabos ir siūlymai, kolegialioji patirtis – puiki galimybė visiems tobulėti.

LINA LINKĖ,
Šilutės Vydūno gimnazijos šokio vyresnioji mokytoja