+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Sėkminga veikla – bendradarbiavimo rezultatas

Sausio 4 dieną anglų kalbos mokytojai, dirbantys pradinėse klasėse rinkosi į  metodinio būrelio susirinkimą, kuriame aptarė tolimesnes veiklos perspektyvas bei stebėjo atvirą videopamoką.

Prasidėję nauji kalendoriniai metai atneša naujas idėjas, naujus tikslus, naujus planus. Metodinio būrelio susirinkime pradinių klasių anglų kalbos mokytojai aptarė ir patvirtino 2017-ųjų  būrelio veiklos planą. Sėkminga veikla – tai bendradarbiavimo rezultatas. Todėl numatyti bendri tradiciniai renginiai, ieškota naujų veiklos formų, suburtos kolegialios grupės  numatytoms veikloms įgyvendinti.

Susirinkimo metu taip pat pristatyta ir aptarta videopamoka „Žodžių bitė“, kurią vedė Šilutės Martyno Jankaus pagrindinės mokyklos anglų kalbos mokytojos Aida Skarbalienė ir Vilma Gečienė. Jos metu buvo pristatytas aktyvus mokymo metodas, įtvirtinantis išmoktą anglų kalbos abėcėlę ir žodžių rašybą. Mokytojos ne tik pasidžiaugė pamoka, bet ir dalijosi savo patirtimi, pastebėjimais, kalbėjo apie šio metodo pritaikymo galimybes.

Vilma Gečienė,
Pradinių klasių anglų kalbos mokytojų metodinio būrelio pirmininkė,
Šilutės Martyno Jankaus pagrindinės mokyklos vyresnioji anglų kalbos mokytoja