+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Specialistai dalijosi patirtimi

[singlepic id=708 w=200 h=200 float=right]Klaipėdos rajono Gargždų pedagoginės psichologinės tarnybos specialistai, vadovaujami direktorės Jolitos Narkevič,  gerosios darbo patirties tikslais  rugsėjo 27 d. apsilankė Šilutės švietimo pagalbos  tarnyboje.

Direktoriaus pavaduotoja Janina Toleikienė svečiams pristatė pranešimą „Pedagoginė psichologinė pagalba rajono mokiniams 2009-2013 metais“, kuriuo išsamiai supažindino su Tarnybos specialistų  darbu:  mokinių pedagoginių psichologinių gebėjimų vertinimu, konsultavimu (mokytojų, tėvų ir vaikų), švietėjiška veikla. Analizuotos stipriosios ir silpnosios pedagoginės psichologinės pagalbos specialistų komandos veiklos pusės – tik įžvelgus jas atsiveria galimybės kokybiškai veiklai.

Svečiai turėjo daug konkrečių su darbo specifika susijusių klausimų  tarnybos specialistėms: logopedei Eglei Račienei, psichologei Genovaitei Voitenko, specialiajai pedagogei Dainai Jucikaitei.  Svečiai buvo labai dėkingi už nuoširdų dalijimąsi patirtimi, kolegišką pagalbą.

Spalio 2 dieną Vilniaus specialiosios pedagogikos ir psichologijos  centro specialistės  kviečia į metodinę dieną aštuonias (tarp jų ir Šilutės) Klaipėdos regiono pedagoginės psichologinės pagalbos specialistų komandas. Taigi, bus dar viena proga įgyti žinių ir susipažinti su naujovėmis bei patobulėti.