+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Mokymai pirmokų ir antrokų mokytojams

[singlepic id=583 w=200 h=200 float=left]Rugpjūčio 21-23 dienomis Švietimo pagalbos tarnyboje vyks programos “Antras žingsnis” nemokami mokymai, kurie finansuojami Europos socialinio fondo ir Lietuvos Respublikos valstybės biudžeto lėšomis.

Programa sukurta pradinukams, atsižvelgiant į jų psichologinius gebėjimus, įgūdžius, vystymosi ypatumus. Mokymai skirti pirmokų ir antrokų mokytojams, todėl į grupę bus priimti tie mokytojai, kurie nuo rugsėjo mėnesio mokys pirmokus arba antrokus.

Tai labai sėkminga, suprantama, paprasta naudoti prevencinė programa, skirta pradinių klasių mokytojams. Beveik visi pradinukų mokytojai yra patyrę, kad kiekvienais metais vis sunkiau dirbti su vaikais ir šeimomis, vaikai darosi vis agresyvesni, neprognozuojami, jiems sunku dirbti kolektyve. Jei susiduriate su tokiomis problemomis, rekomenduojame dalyvauti mokymuose.

Mokymuose gali dalyvauti tik mokytojai.

Mokymai nemokami, jie finansuojami Europos socialinio fondo ir Lietuvos Respublikos valstybės biudžeto lėšomis.

Mokytojai privalo dalyvauti visą mokymams skirtą laiką – t. y. tris dienas, jei nori dirbti pagal “Antro žingsnio” programą, gauti jos medžiagą ir tai patvirtinantį pažymėjimą.