+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Socialiniai pedagogai ir psichologai aptarė veiklą

[singlepic id=551 w=200 h=200 float=left]Gegužės 23 d. įvyko rajono socialinių pedagogų ir psichologų metodinio būrelio susirinkimas, kuriame aptarti pagrindiniai įvykusios ir būsimos veiklos klausimai.

Švietimo pagalbos tarnybos direktoriaus pavaduotoja Janina Toleikienė informavo susirinkimo dalyvius apie dokumentavimo klaidas ir naujausius pasikeitimus dokumentuose. Savivaldybės Švietimo skyriaus vyriausioji specialistė, metodinio būrelio kuratorė Vida Kubaitienė paragino aktyviau rašyti  paraiškas mokinių vasaros poilsio stovyklų projektams,  priminė, kad šiais metais gautas finansavimas ne tik nemokamam mokinių maitinimui, bet ir įvairioms veikloms.

Socialiniai pedagogai ir psichologai kolektyviai aptarė „Veiksmo savaitės BE PATYČIŲ“ veiklą mokyklose, švietimo įstaigų stendinių pranešimų parodą. Atstovės iš mokyklų detaliai pristatė vykdytas veiklas, dalijosi patirtimi apie labiausiai pavykusias, įdomiausias veiklas.

Metodinio būrelio pirmininkė, Savivaldybės  vaiko teisių apsaugos tarybos narė Šilutės Žibų pradinės mokyklos vyresnioji socialinė pedagogė Daina Macijauskienė trumpai supažindino su Šilutės psichikos sveikatos ir psichoterapijos centro veikla, galimybėmis  jame lankytis ir gydytis.

Daina Macijauskienė taip pat apžvelgė dvejų paskutiniųjų mokslo metų metodinio būrelio veiklą. Kolektyviniu balsavimu išrinkta nauja metodinio būrelio pirmininkė, Šilutės Pamario pagrindinės mokyklos socialinė pedagogė metodininkė Edita Rimkutė, jos pavaduotoja – Šilutės Martyno Jankaus pagrindinės mokyklos socialinė pedagogė Edita Juciutė bei sekretorė – Švėkšnos „Saulės“ gimnazijos socialinė pedagogė Loreta Viskintienė.  Metodinė veikla toliau bus planuojama kalendoriniams, o ne mokslo metams.