+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Kalbėkime ir dainuokime vokiškai

[singlepic id=513 w=200 h=200 float=right]Balandžio 18 d. Šilutės Vydūno gimnazijoje vyko Šilutės rajono 8 klasių mokinių Vokiečių kalbos šventė „Kalbėkime ir dainuokime vokiškai“. Į ją susirinko mokiniai ir mokytojai iš trijų rajono mokyklų – Šilutės Martyno Jankaus (mokytoja Asta Martinkienė), Šilutės Pamario (mokytoja Vilma Ežerinskienė) ir Šilutės rajono Vilkyčių (mokytoja Romualda Malinauskienė) pagrindinių mokyklų.

Kartu su Šilutės Vydūno gimnazijos vokiečių kalbos mokytoja V. Kisieliene šventę rengę 4 s klasės gimnazistai trumpos ekskursijos metu pristatė gimnaziją, pasveikino visus linksma dainele. Džiugu, kad prisistatymus paruošė ir svečiai.

Gimnazijos ketvirtokai parengė jauniesiems vokiečių kalbos „specialistams“ užduotis, kurios pareikalavo ne tik žinių apie vokiškai kalbančias šalis, vokiečių kalbos įgūdžių, bet ir kūrybingumo. Vėliau, kol visi kartu šoko, komisija susumavo rezultatus ir paskelbė nugalėtojus, kurie buvo apdovanoti diplomais. Pirmąją vietą iškovojo Vilkyčių pagrindinė mokykla, antrąją – Šilutės Pamario pagrindinė mokykla ir trečiąją – Šilutės Martyno Jankaus pagrindinė mokykla.
[nggallery id=34]