+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Užsienio kalbų metodinė diena

[singlepic id=503 w=200 h=200 float=right]Balandžio 19 d. Šilutės Martyno Jankaus pagrindinėje mokykloje vyko užsienio kalbų metodinė diena. Ruošiantis jai anglų kalbos pamokose buvo vykdomas projektas „Britų karališkoji šeima“. 8b ir 8d klasių mokiniai piešė karališkosios šeimos narius, 7d klasė www.prezi.com programa paruošė pristatymą apie karalienę Elžbietą II, integruotose anglų kalbos-informacinių technologijų pamokose 7b klasė kūrė lankstinukus. Projektą vainikavo balandžio 19 dienos atviros pamokos.

Atviroje srautinėje pamokoje „Elžbieta II“, kurią vedė anglų kalbos vyresnioji mokytoja Aida Skarbalienė, 7b ir 7d klasės mokiniai varžėsi spręsdami kryžiažodžius. Vyresniosios mokytojos Aušros Paulauskaitės atviroje pamokoje „Viljamas ir Keitė: karališkasis romanas“ 8 d klasės mokiniai pabuvo žurnalistais-analitikais, grupelėse paruošdami pristatymus apie princą Viljamą ir Keitę Midleton. Vyresniosios mokytojos Aldonos Cibauskienės mokiniai diskutavo apie britišką muziką, o pertraukos metu visus džiugino „The Beatles“ dainomis ir įdomia informacija apie karališkąją šeimą.

Traukinukas-skelbimukas kvietė visus, besimokančius rusų kalbos, sutelkti dėmesį, būti pastabiems ir perskaityti užšifruotą eilėraštuką. Pastabiausi buvo 5c klasės mokinukai, kurie dar net nesimoko rusų kalbos. Vėliau mokiniai užduotis atliko kabinetuose, o dienos pabaigoje vyko šeštokų viktorina „Linksmoji gramatika“.
[nggallery id=33]