+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Pavasario šokių vakaras-konkursas-2013

[singlepic id=398 w=200 h=200 float=left]Kovo 22 d. Šilutės Vydūno gimnazijoje vyko tradicinis pavasario šokių vakaras-konkursas-2013. Jame dalyvavo Šilutės Vydūno ir Kretingos pranciškonų gimnazijų 3-4 klasių mokiniai. Gimnazistų parengti šokiai – tai per mokslo metus įdėto darbo atsiskaitymas abiejų rajonų mokytojų komisijai ir gimnazijos bendruomenei. Šokėjai buvo vertinami balais, jiems buvo skiriamos prizinės vietos ir medaliai.

Šokių vakare dalyvavo 21 pora šokėjų iš dviejų minėtųjų gimnazijų – trylika trečios ir devynios poros ketvirtos klasės šokėjų, kurie šoko klasikinius ir pramoginius šokius. Šilutės mokinius parengė dvi Šilutės Vydūno gimnazijos mokytojos Asta Gužauskienė ir Asta Maigienė. Vakaro metu šoko jauni „Lūgnės“ šokėjai.

Šokių vakaras – tai keturių 3 klasės gimnazistų metinis darbas. Jį organizuoti padėjo kitų klasių Vydūno gimnazijos mokiniai – kūrė scenografiją, filmavo, fotografavo, šoko įžanginius šokius, vedė renginį, rūpinosi renginio įgarsinimu ir muzika. Renginys praėjo sklandžiai, bendruomenė ir organizatoriai liko pradžiuginti.
[nggallery id=20]