+370 441 76 244

info@sptsilute.lt

Search
Close this search box.

Mokinių olimpiados darbų paroda

[singlepic id=332 w=200 h=200 float=right]Iki kovo mėnesio pabaigos konferencijų salėje eksponuojama 2013-ųjų mokinių technologijų olimpiados „Pažvelk į pasaulį kitaip“, vykusios Šilutės Pamario pagrindinėje mokykloje, darbų paroda.
Pagaminti iš medžio, audinio skiautelių, antrinių žaliavų ir dar daug ko, kas mus supa buityje – trijų valandų (tiek truko olimpiada) mokinių darbo rezultatas – vertinimo komisijos atrinkti geriausi darbai. Jie pasižymi netikėtais sprendimais, ryškiomis spalvomis, išradingumu. Daugelis jų mums gali būti tiesiog kūrybiškumo pavyzdys, kaip namus padaryti jaukesniais, suteikti nusibodusiems  daiktams naujų spalvų ir akcentų, nustebina paprastais sprendimais ir neįtikėtinu rezultatu.
Kaip teigė technologijų mokytojų metodinio būrelio pirmininkas, Švėkšnos „Saulės“ gimnazijos mokytojas Vaidotas Didžiūnas, šiemet mokiniai olimpiadai parengė ypač brandžius namų darbus, vadinasi, rezultatą lėmė tinkamas pasirengimas olimpiadai. Gausiau olimpiadoje dalyvavo žemesniųjų, 7-8 klasių mokinių, mažiau – 9-12-ųjų. Taip pat maloniai džiugina, kad darbais iš medžio domisi ne vien berniukai, bet ir mergaitės.